header-15
Nederlands > Links naar websites

Links

Natuur

De onderstaande sites geven een goed overzicht van de natuurgebieden in Zeeuws-Vlaanderen, West Vlaanderen en de Zeeuwse Eilanden.

VVV Zeeland - Natuur      Zeeuws Landschap      't Zwin      Informatie Cadzand

 

Fietsen

Op de site van Routebureau Zeeland heeft u een compleet overzicht van de fietsroutes in de buurt. Ook is de moeite waard om met de fiets over te steken met de pont van Breskens naar Vlissingen en Walcheren te verkennen.

Routebureau Zeeland


Cultuur

Cultuurliefhebbers kunnen zich het beste richten op Vlaanderen. Brugge heeft een fantastische concertzaal en het aanbod in Gent is erg goed, vooral dankzij NT Gent. In Nederland kunt u natuurlijk ook naar het Scheldetheater in Terneuzen en eind augustus vindt een van de leukste festivals van Nederland plaats, het Nazomer Festival Zeeland.

Concertgebouw Brugge     Scheldetheater Terneuzen      Nazomerfestival Zeeland      NT Gent

 

Steden

Brugge, maar vooral Gent zijn onze favorieten. Ook zeer de moeite waard is Lille in Frankrijk. Lille ligt maar 100 km van Oostburg en heeft een leuke binnenstad met mooie winkels.

Brugge     Gent      Middelburg

Lille

 

Restaurants

Overal in Zeeuws-Vlaanderen en België kun je goed eten. Het mosseldorp Philippine is erg leuk. Hieronder een kleine selectie van onze favorieten:

Auberge des Moules Philippine, onze absolute favoriet!
Etablissement 1880         Hart van Sluis

Strandtenten

Strandpaviljoen Puur    Beachhouse 25

De Sterrenrestaurants

** De Kromme Watergang   * Pure-C

* La Trinité      * Restaurant Spetters

 

 

www.pinson.nl